sâmbătă, 31 martie 2012

Covor by Euro

5 comentarii:

  1. Foarte frumos, dar poate faci un efort si dai si niste detalii (marime, pret,...;)) Macar dupa ce iti trece rana de la "croseta" (pentru ne stiutori deget)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa cred ca ai repetat aceasta experienta! Credeam ca te-ai lecuit la primul covor... Este foarte frumos! Ca un mileu urias... Ti-am trimis mai demult acea croseta, care din pacate imi spusesesi ca n-a ajuns la tine, eu mai am inca doua, daca vrei sa ai una din ele, trimite-mi adresa ta. Iti trimit cu toata placerea, daca n-a ajuns din Romania, poate ajunge din Germania :) Grosimea este de 12mm. si e din plastic. Ma repet, daca o vrei iti trimit, stiu ca o vei folosi si-mi este suficient asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de propunere Geany dar nici eu nu ma gandeam ca o sa repet experienta, a fost la cerere. Am acum croseta de 12 dar nu are deschiderea de 4 mm sa poti croseta aceasta sfoara. Ma gandesc, daca totusi as gasi o croseta cu asa o deschidere, se trage foarte greu, nu aluneca ca un fir obijnuit. Dar cu mana o poti trage mai usor prin ochi. Oricum, iti multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu placere! Eu nu stiu despre ce deschidere de 4mm. vorbesti, dar daca vrei pot poza. Banuiesc totusi ca daca ai deja una de 12mm. inca una nu te-ar ajuta prea mult. In oricee caz, rezultatul este superb, eu nu m-as indura sa fac asa ceva... Sunt foarte sensibila la maini :(
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut geany! sa inteleg ca ai de dat o croseta 12mm? mi-ar fi de folos una. pastram legatura (tot pentru pres)

      Ștergere